Startsida           Blogg           Falur frá Blesastöðum           Kurser           Saluhästar           Om/Kontakt
 
   Planerade kurser
16-17 januari - Kurs för Hinni
7 februari - Ridkul i ridhuset med bl a löshoppning
8 februari - Kurs för Hinni
21-22 mars - Kurs för Sissel (Vid denna kurs planerar vi ytterligare datum)
Inväntar datum för kurser april-maj för Hinni
30-31 maj Kurs för Sissel
25-26 juni - Kurs för Hinni
23-24 juli Kurs för Hinni

Höstens datum kommer senare. Vi kommer att fortsätta sammarbeta med Hinni, Sissel och Atli.
2014 har varit ett trevligt kursår med hög kvalitet. Vi har haft regelbundna kurser för Hinni, Sissel och Atli. Dessutom har vi haft en mindfulnesskurs för ryttare. Ser fram emot ett lärorikt år tillsammans med våra trevliga återkommande hästvänner! /Birgitta   Tränare
Sissel Tveten är professionell tränare på Island, dvs. hon har den "magiska blå FT-kavajen". Hon är utbildad på Hólar och har arbetat på Island i 12 år med träning och tämjning av hästar och undervisar privat och på Selfoss.
Hennes meritlista är lång. Hon har arbetat på många kända gårdar och samarbetat med många kända profiler på Island som t.ex. Olil Amble, Thorvaldur Arni Thorvaldsson, Vidar Ingolfson, Freyja Hilmarsdottir och Bergur Jonsson.
Sissel lägger stor vikt på att hästarna lär sin grundutbildning steg för steg. Hon undervisar med ryttare och häst i fokus på ett mycket engagerat sätt. Hon är mycket tydlig och mycket lyhörd.
Det är med STOR GLÄDJE vi har henne här. Kurserna är öppna för alla nivåer och man kan få handledning på unghästträning/tämjning.

Hinni Sigurdsson är ju välkänd som tävlingsryttare och visningsryttare i Sverige. För mer information gå in på hans hemsida www.islandsridkonst.se.

Atli Gudmundsson


 


Kontakta oss gärna för att hamna på mailinglista gällande kurser! Där får du information om nya kurser! vragarden@telia.com 
 
-
Kontakt Birgitta & Magnus Kollind, Kinna                     E-post: vragarden@telia.com